Arnhem, 27 mei 2015

Wijkprijs  2015
Mede-schutters en (wijk)bewoners, Arnhem heeft nog maar één Schutterij.
De schutterij van de Clingelbeeck bestaat dit jaar 25 jaar na heroprichting in 1990.

Vorig jaar 31 augustus 2014 ben ik Schutterskoning geworden, ik heb de houten vogel "De Papagaay" neer gehaald. Op onze Schuttersdag, zondag 30 augustus dit jaar , ga ik mijn titel met verve verdedigen.

Ter ere van dit heuglijke feit heb ik het een initiatief bedacht. Ik ding op persoonlijke titel mee met het volgende voorstel. Het lijkt mij leuk om de rotonde op de Utrechtseweg, ter hoogte van Arnhems Buiten, te verfraaien met het Logo van de Schutterij en een klein verwijzingsbord naar de nieuwe weg "De Schutterij".

Tot slot zou ik graag een drietal schuttersvlaggen aangebracht zien, niet permanent, maar 1x per jaar rond onze schuttersdag.

Het zou mooi zijn als ook de Gemeente Arnhem dit initiatief zou steunen en de rotonde zou willen opwaarderen. Deze kale rotonde mag best wat opgeleukt worden, het is al lange tijd géén entree voor de Gemeente Arnhem.

Kom kijken en stem mee!

Ik roep alle schutters en (wijk)bewoners op om naar de presentatie te komen kijken, want u bepaalt uiteindelijk door middel van een stemming wie de wijkprijzen winnen.
Dus kom naar de wijkprijsbijeenkomtst op:

Donderdag 11 juni 2015 Vanaf 19.30 uur in het stadhuis

Schutterskoning, Joop van Muilekom

Geen evenementen
15.jpg